Andayaningrat: Béda antara owahan

213 bèt wis ditambahake ,  9 sasi kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
(Kaca anyar: {{inuse}} Pangeran Andayaningrat ya iku sawijining panguwasa Pengging, miturut ''Babad Tanah Jawi''. Dheweke minangka mantune Prabu Brawijaya, raja pungkasan ing Majapahit. Dh...)
 
c
{{inuse}}
Pangeran Andayaningrat ya iku sawijining panguwasa [[Pengging]], miturut ''[[Babad Tanah Jawi]]''. Dheweke minangka mantune Prabu Brawijaya, raja pungkasan ing Majapahit. Dheweke duwe putra loro, yaiku Kebo Kanigara lan [[Ki Kebo Kenanga|Kebo Kenanga]]. Ki Kebo Kenanga duwe jenenge Mas Karebet, uga diarani Jaka Tingkir. Dheweke dadi pendiri Kasultanan Pajang, kanthi gelar Sultan Hadiwijaya.[https://books.google.co.id/books?id=pypnDwAAQBAJ&pg=PA176&dq=Andayaningrat+Babad+Tanah+Jawi&hl=en&sa=X&ved=2ahUKEwiXi_nXptbsAhW2ILcAHUKgAqQQ6AEwAHoECAMQAg#v=onepage&q=Andayaningrat%20Babad%20Tanah%20Jawi&f=false]
2.526

besutan