Andayaningrat: Béda antara owahan

64 bèt wis ditambahake ,  9 sasi kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c
c
{{inuse}}
PangeranPangéran Andayaningrat ya iku sawijining panguwasa [[Pengging]], miturut ''[[Babad Tanah Jawi]]''. DhewekeDhèwèké minangka mantune Prabu [[Bhre Kertabhumi|Brawijaya]], raja pungkasan ing [[Majapait|Majapahit]]. Dheweke duweDhèwèké putrapeputra loro, yaiku Ki Kebo Kanigara lan [[Ki Kebo Kenanga|Kebo Kenanga]]. Ki Kebo Kenanga duweduwé jenengejenengé Mas KarebetKarèbèt, uga diarani Jaka Tingkir. DhewekeNalika wis diwasa, Jaka Tingkir dadi pendiripangadeg [[Kasultanan Pajang]], kanthi gelar Sultan [[Hadiwijaya]].[https://books.google.co.id/books?id=pypnDwAAQBAJ&pg=PA176&dq=Andayaningrat+Babad+Tanah+Jawi&hl=en&sa=X&ved=2ahUKEwiXi_nXptbsAhW2ILcAHUKgAqQQ6AEwAHoECAMQAg#v=onepage&q=Andayaningrat%20Babad%20Tanah%20Jawi&f=false]
2.526

besutan