Andayaningrat: Béda antara owahan

309 bèt wis ditambahake ,  8 sasi kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c
c
{{inuse}}
Pangéran Andayaningrat ya iku sawijining panguwasa [[Pengging]], miturut ''[[Babad Tanah Jawi]]''.<ref name=":0">{{Cite book|url=https://books.google.co.id/books?id=pypnDwAAQBAJ&pg=PA176&dq=Andayaningrat+Babad+Tanah+Jawi&hl=en&sa=X&ved=2ahUKEwiXi_nXptbsAhW2ILcAHUKgAqQQ6AEwAHoECAMQAg#v=onepage&q=Andayaningrat%20Babad%20Tanah%20Jawi&f=false|title=Neo Patriotisme ; Etika Kekuasaan dalam Kebudayaan Jawa|last=Anshoriy,Ch|first=HM Nasruddin|date=2008-01-01|publisher=Lkis Pelangi Aksara|isbn=978-979-1283-67-0|language=id}}</ref> Dhèwèké minangka mantune Prabu [[Bhre Kertabhumi|Brawijaya]], raja pungkasan ing [[Majapait|Majapahit]].<ref name=":0" /> Dhèwèké peputra loro, yaiku Ki Kebo Kanigara lan [[Ki Kebo Kenanga]].<ref name=":0" /> Ki Kebo Kenanga duwé putra jenengé Mas Karèbèt, uga diarani Jaka Tingkir.<ref name=":0" /> Nalika wis diwasa, Jaka Tingkir dadi pangadeg [[Kasultanan Pajang]], kanthi gelar Sultan [[Hadiwijaya]].[https<ref name=":0" //books.google.co.id/books?id=pypnDwAAQBAJ&pg=PA176&dq=Andayaningrat+Babad+Tanah+Jawi&hl=en&sa=X&ved=2ahUKEwiXi_nXptbsAhW2ILcAHUKgAqQQ6AEwAHoECAMQAg#v=onepage&q=Andayaningrat%20Babad%20Tanah%20Jawi&f=false]>
 
== Réferènsi ==
2.526

besutan