TVRI: Béda antara owahan

79 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
Menghapus pengalihan ke TV(RI)
c (Bot: Mbenakaké rong pralihan nèng TV(RI))
Tenger: Targèt alihan diganti
(Menghapus pengalihan ke TV(RI))
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl Ngilangi alihan
{{delete|reason|1=Periode tag wis ngluwihi {{tl|Ora cocog karo kriteria eligibility}}|help=on}}
#ALIH [[TV(RI)]]
Naraguna anonim