TVRI: Béda antara owahan

51 bèt wis ditambahake ,  3 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
 
}}
 
'''TVRI''' (singkatan teka '''Televisi Republik Indonesia''') iku [[stasiun televisi]] pisanan ing Indonésia, sing anggegana wiwit taun [[1962]] ing [[Jakarta]]<ref>[http://www.tvri.co.id/sejarah.php Sejarah TVRI]</ref>. Siaran perdanané giaran Upacara Pèngetan Dina Kamardikan [[Républik Indonésia]] angka 17 saka [[Pura Negara]] [[Jakarta]]. Siaran iki isih wujud giaran ireng-putih. TVRI sabanjuré ngliput [[Asian Games]] sing dianakaké ing Jakarta.
 
== Gladri logo ==
Naraguna anonim