Paribasan Jawa: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
| Kagedhèn kakarepan nanging ora kuwawa nandangi
|-
| GolekGolèk uceng kèlangankélangan dheleg
| Kapingin olèh kang luwih aji malah kélangan apa kang wis diduwèni
|}
1.824

besutan