Paribasan Jawa: Béda antara owahan

13 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
|-
| Wastra bedhah kayu pokah
| TiyangWong nandhang tatu, babak kulité, putung balungé (wong ketula-tula uripé)
|-
| Watra lungsèt ing sampiran
| TiyangWong pintèr ora diguroni, Tiyangwong sanèsliya ingkangkang ala dipanuti nganti tuwa
|-
| Wedi rai wani silit
|-
| Wédhus diumbar ing pakacangan
| TiyangWong mlarat dipércaya njaga barang pakarèmané
|-
| Wèlas tanpa alis
1.824

besutan