Paribasan Jawa: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
|-
| Wèlas tanpa alis
| BadhéArep tetulung (mélasimelasi) wong liya nanging malah dadi bilainé
|-
| Wéruh ing grubyug, ora wéruh ing rémbug
|
|-
| Wong wadon cowekcowèk gopélgopèl
| Drajating wong wadon kang ora pangaji
|}
1.834

besutan