Paribasan Jawa: Béda antara owahan

5 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
| Waniné mung saka mburi, wedi yèn adhep-adhepan
|-
| WédhusWedhus diumbar ing pakacangan
| Wong mlarat dipércaya njaga barang pakarèmané
|-
| WèlasWelas tanpa alis
| Arep tetulung (melasi) wong liya nanging malah dadi bilainé
|-
| WéruhWeruh ing grubyug, ora wéruhweruh ing rémbugrembug
| Mèlu-mèlu tumindak nanging ora ngerti kang dikarepaké
|-
1.824

besutan