Urofagia: Béda antara owahan

17 bèt wis dibusak ,  2 sasi kepungkur
c
Bot: Migrasi 1 pranala interwiki, karena telah disediakan oleh Wikidata pada item d:q1779312
(Kaca anyar: '''Urofagia''' yaiku praktik konsumsi utawa ngombe banyu uyuh. Uyuh digunakake ing pirang-pirang budaya kuno kanggo macem-macem tujuan kesehatan, marasake awak, lan kosmeti...)
 
c (Bot: Migrasi 1 pranala interwiki, karena telah disediakan oleh Wikidata pada item d:q1779312)
 
 
{{stub}}
[[en:Urophagia]]
880

besutan