Almond: Béda antara owahan

189 bèt wis dibusak ,  11 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Digawé kanthi mertal kaca "Almond")
 
[[Barkas:Almonds 1.png|jmpl|almond ing kothak]]
 
'''Kacang almond''' ( ''Prunus dulcis'', syn. ''Prunus amygdalus'' ) minangka salah sawijiningspesies wit-witan sing asale saka [[Iran]] lan negara-negara sekitare <ref name="BĀDĀM – Encyclopaedia Iranica">{{Cite web|url=http://www.iranicaonline.org/articles/badam-almond|title=BĀDĀM – Encyclopaedia Iranica|website=iranicaonline.org|access-date=2019-05-25|quote=The Amygdalus communis (or Prunus amygdalus), though undoubtedly native to the Iranian land-mass, is seldom found in natural stands there today.}}</ref> <ref name="Rieger">[https://archive.today/20141030160630/http://www.uga.edu/fruit/almond-prunus-dulcis/ Introduction to Fruit Crops (Published Online)], Mark Rieger, 2006</ref> nanging akeh ditanam ing papan liya. Almond uga minangka jeneng [[wiji]] wit sing bisa dipangan lan akeh ditandur. Ana ing genus ''Prunus'', diklasifikasikake karo [[persik]] ing subgenus ''Amygdalus'', dibedakake karo subgenera liyane kanthi korugasi ing cangkang ( endokarp ) ing saubenge wiji. 
 
<sup class="noprint Inline-Template Template-Fact" data-ve-ignore="true" style="white-space:nowrap;">&#x5B; ''<nowiki><span title="This claim needs references to reliable sources. (June 2020)">perlu rujukan</span></nowiki>'' &#x5D;</sup>
 
== Referensi ==
8.772

besutan