Sungkowo: Béda antara owahan

23 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
durung di interwiki emausbot
Tenger: Dibalèkaké SWViewer [1.4]
(durung di interwiki emausbot)
Tenger: Pawurungan
==Rujukan==
{{reflist}}
 
{{stub}}
[[en:Sorrow (emotion)]]
Naraguna anonim