Krayon: Béda antara owahan

14 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
c
Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q69158
c (Labdajiwa ngalih kaca Crayon menyang Krayon kanthi nindhihi alihan)
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q69158)
 
{{reflist}}
{{stub}}
[[en:Crayon]]
63.050

besutan