Gumun: Béda antara owahan

746 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
Kaca anyar: thumb|Gambar kanti irah-irah ''I wonder''...,. (1978) '''Gumun''' yaiku emosi sing sebanding kaget yen wong rumangsa nalika ngrasakake kedadeyan langka utawa ora...
(Kaca anyar: thumb|Gambar kanti irah-irah ''I wonder''...,. (1978) '''Gumun''' yaiku emosi sing sebanding kaget yen wong rumangsa nalika ngrasakake kedadeyan langka utawa ora...)
(Ora ana béda)
Naraguna anonim