Kedadeyan Hollinwell: Béda antara owahan

439 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
Kaca anyar: '''Kedadeyan Hollinwell''' nuduhake kedadeyan sing ora dingerteni ing wulan Juli 1980 nalika udakara 300 bocah ngalami serangan pingsan, mual lan gejala liyane. Kejadian kasebut kedad...
(Kaca anyar: '''Kedadeyan Hollinwell''' nuduhake kedadeyan sing ora dingerteni ing wulan Juli 1980 nalika udakara 300 bocah ngalami serangan pingsan, mual lan gejala liyane. Kejadian kasebut kedad...)
(Ora ana béda)
Naraguna anonim