Piranti nguyuh wanita: Béda antara owahan

812 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
Kaca anyar: '''Piranti nguyuh wanita''', alat ngompol wanita, utawa piranti mandhiri (STP) yaiku piranti sing mbantu wanita nguyuh nalika ngadeg. Variasine kalebu corong dhasar sing bisa digu...
(Kaca anyar: '''Piranti nguyuh wanita''', alat ngompol wanita, utawa piranti mandhiri (STP) yaiku piranti sing mbantu wanita nguyuh nalika ngadeg. Variasine kalebu corong dhasar sing bisa digu...)
(Ora ana béda)
Naraguna anonim