Autocunnilingus: Béda antara owahan

24 bèt wis dibusak ,  1 sasi kepungkur
c
Bot: Migrasi 1 pranala interwiki, karena telah disediakan oleh Wikidata pada item d:q2051271
(Kaca anyar: '''Autocunnilingus''' yaiku ''cunnilingus'' sing ditindakake wanita marang awake dhewe, kanthi cara ngisep utawa nggunakake ilat dhewe kanggo ndilat bawok, tempek utawa klitoris...)
 
c (Bot: Migrasi 1 pranala interwiki, karena telah disediakan oleh Wikidata pada item d:q2051271)
 
==Referensi==
{{Reflist}}
 
[[en:Autocunnilingus]]
880

besutan