Memedi luwe: Béda antara owahan

20 bèt wis dibusak ,  2 sasi kepungkur
c
Bot: Migrasi 1 pranala interwiki, karena telah disediakan oleh Wikidata pada item d:q1637847
(Kaca anyar: thumb|Sajen acara memedi luwe 7 sasi ing [[Singapura.]] '''Memedi keluwen''' minangka konsep ing Buddhisme Tionghoa...)
 
c (Bot: Migrasi 1 pranala interwiki, karena telah disediakan oleh Wikidata pada item d:q1637847)
 
{{reflist}}
{{stub}}
[[en:Hungry ghost]]
880

besutan