Wong bayangan: Béda antara owahan

21 bèt wis dibusak ,  1 sasi kepungkur
c
Bot: Migrasi 1 pranala interwiki, karena telah disediakan oleh Wikidata pada item d:q2566867
(Kaca anyar: thumb|Gambar seniman minangka wong bayangan. '''Wong bayangan''' (uga dikenal minangka '''makhluk bayangan''', utawa '''ireng-ireng''') minangka pemahaman bab...)
 
c (Bot: Migrasi 1 pranala interwiki, karena telah disediakan oleh Wikidata pada item d:q2566867)
 
{{reflist}}
{{stub}}
[[en:Shadow person]]
880

besutan