Gumun: Béda antara owahan

24 bèt wis dibusak ,  1 sasi kepungkur
c
Bot: Migrasi 1 pranala interwiki, karena telah disediakan oleh Wikidata pada item d:q977433
(Kaca anyar: thumb|Gambar kanti irah-irah ''I wonder''...,. (1978) '''Gumun''' yaiku emosi sing sebanding kaget yen wong rumangsa nalika ngrasakake kedadeyan langka utawa ora...)
 
c (Bot: Migrasi 1 pranala interwiki, karena telah disediakan oleh Wikidata pada item d:q977433)
 
{{reflist}}
{{stub}}
[[en:Wonder (emotion)]]
880

besutan