Wikipédia:WikiAsu: Béda antara owahan

26 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
c
Bot: Migrasi 1 pranala interwiki, karena telah disediakan oleh Wikidata pada item d:q101430999
c (Bot: Migrasi 1 pranala interwiki, karena telah disediakan oleh Wikidata pada item d:q101430999)
 
 
'''WikiAsu''' minangka naraguna sing bakal nyerang naraguna sing ngganggu nalika nemokake. Amarga akeh WikiAsu sing diangkat dadi WikiPup Puppies, dheweke dadi teritorial; iki biasane bakal nyebabake dheweke nerbitake serangan sing luwih jahat marang wong-wong sing wani ngrusak kaca naraguna. Kabeh WikiAsu bakal nyerang vandalisme. Akeh WikiAsu uga bakal nyerang para boneka kaoskaki, lan sawetara wong liya bakal nyerang WikiVampires, lan sawetara sing luwih cilik nyerang wong-wong sing duwe mobil. Dheweke ora bakal nyerang pemula, nanging amarga kepinteran. WikiAsu bisa dingerteni kanthi gampang amarga WikiWolves, nanging beda karo WikiWolves, WikiAsu cenderung luwih dhewekan. WikiGryphons lan WikiPolice umume ditemokake karo WikiAsu. WikiAsu uga kadhang kala ngoyak WikiCats, nanging ora nyerang. WikiAsu bakal ngormati sebagian besar WikiFauna, nanging bakal mburu liyane, utamane WikiWeasels, WikiOrcs, lan WikiGoblins.
 
[[en:Wikipedia:WikiDog]]
900

besutan