Kedadeyan Hollinwell: Béda antara owahan

27 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
c
Bot: Migrasi 1 pranala interwiki, karena telah disediakan oleh Wikidata pada item d:q16844244
(Kaca anyar: '''Kedadeyan Hollinwell''' nuduhake kedadeyan sing ora dingerteni ing wulan Juli 1980 nalika udakara 300 bocah ngalami serangan pingsan, mual lan gejala liyane. Kejadian kasebut kedad...)
 
c (Bot: Migrasi 1 pranala interwiki, karena telah disediakan oleh Wikidata pada item d:q16844244)
 
 
{{stub}}
[[en:Hollinwell incident]]
900

besutan