Bledhek bal: Béda antara owahan

22 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
c
Bot: Migrasi 1 pranala interwiki, karena telah disediakan oleh Wikidata pada item d:q192962
(Kaca anyar: '''Bledhek bal''' minangka fenomena sing ora dingerteni sing dijelasake kaya benda-benda bunder sing murub, beda-beda ukurane saka kacang nganti sawetara meter. Sanajan biasane digand...)
 
c (Bot: Migrasi 1 pranala interwiki, karena telah disediakan oleh Wikidata pada item d:q192962)
 
==Rujukan==
{{reflist}}
[[en:Ball lightning]]
900

besutan