Janda berenang: Béda antara owahan

22 bèt wis dibusak ,  1 sasi kepungkur
c
Bot: Migrasi 1 pranala interwiki, karena telah disediakan oleh Wikidata pada item d:q97202137
(Kaca anyar: '''Janda berenang''' utawa '''Randa nglangi''' minangka salah sawijining kue utawa cemilan khas saka wilayah Sumbawa.<ref>https://budaya-indonesia.org/Janda-Berenang</ref> Kue digawe...)
 
c (Bot: Migrasi 1 pranala interwiki, karena telah disediakan oleh Wikidata pada item d:q97202137)
 
{{reflist}}
{{stub}}
[[id:Janda berenang]]
880

besutan