Piranti nguyuh wanita: Béda antara owahan

31 bèt wis dibusak ,  2 sasi kepungkur
c
Bot: Migrasi 1 pranala interwiki, karena telah disediakan oleh Wikidata pada item d:q1464965
(Kaca anyar: '''Piranti nguyuh wanita''', alat ngompol wanita, utawa piranti mandhiri (STP) yaiku piranti sing mbantu wanita nguyuh nalika ngadeg. Variasine kalebu corong dhasar sing bisa digu...)
 
c (Bot: Migrasi 1 pranala interwiki, karena telah disediakan oleh Wikidata pada item d:q1464965)
 
</gallery>
{{stub}}
[[en:Female urination device]]
880

besutan