Istana Merdeka: Béda antara owahan

193 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
Nambahi gambar #WikiSejarah
(→‎top: ganti isi, replaced: mahkota → makutha)
(Nambahi gambar #WikiSejarah)
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
 
Wiwit taun [[1975]], karaméan Dina Kamardhikan Indonèsia dipindhah saka Istana Merdeka menyang [[Monumen Nasional (Monas)|Monumen Nasional]].
 
== Galeri ==
<gallery>
Collectie NMvWereldculturen, TM-60013820, Foto- Het paleis van de gouverneur-generaal aan het Koningsplein, Batavia, 1880-1900.jpg|Istana Merdeka, 1880-1900.
</gallery>
 
== Uga delengen ==
9

besutan