Républik Cina: Béda antara owahan

58 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
cTidak ada ringkasan suntingan
Tenger: Besutan visual Besutan punsèl Besutan wèb punsèl Besutan punsèl maju
Tidak ada ringkasan suntingan
{{coord|24|N|121|E|type:country_region:TW|display=title}}
:''Taiwan mangalih ing kaca iki. Jeneng resmi nagara iki iku '''Républik Cina'''. '''Taiwan''' sajatiné sawijing kawasan ing nagara iki, nanging tembung iki kerep kanggo ngrujuk nagara iki kanthi kabèh. '''Taiwan''' uga jeneng sawijining pulo, mangga mirsani artikel pulo [[Formosa]].''
 
Naraguna anonim