Gajah: Béda antara owahan

236 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
c
menehi rujukan artine gajah ning bahasa indonesia
Tidak ada ringkasan suntingan
c (menehi rujukan artine gajah ning bahasa indonesia)
Tenger: Dibalèkaké Besutan visual
}}
[[Barkas:Elephas maximus maximus - 01.jpg|jmpl|Elephas maximus]]
Famili '''Gajah''' ([[Basa krama]]: '''liman'''; [[Basa Latin|Latin]]: ''Elephantidae'') iku famili saka [[ordho]] [[Pachyderm]], lan siji-sijiné famili sing kasisa saka ordho [[Proboscidea]]. Gajah iku kéwan sing ana ing [[Indonésia]]. Gajah iku [[mamalia]] lan wujud [[kéwan dharat]] gedhé dhéwé ing [[Bumi|donya]]<ref>{{Cite web|url=https://aplikasi-indonesia.com/kbbi/gajah|title=arti gajah adalah dalam Kamus Besar Bahasa Indonesia KBBI Online|last=Indonesia|first=Aplikasi|website=aplikasi-indonesia.com|language=id|access-date=2020-12-09}}</ref>. Ana 2 spésies gajah ing [[Bumi|donya]] ya iku [[Gajah Asia]] (biyèn dikenal minangka [[Gajah Indhia]]) lan [[Gajah Afrika]].
 
Periode meteng gajah iku 22 sasi, paling suwé tinimbang kéwan dharat liyané. Bobot bledug (anak gajah) lumrahé 120 kilogram. Gajah bisa urip tekan 70 taun. Gajah uga tau digunakaké ing peperangan minangka [[gajah perang]] kanggo nyerang mungsuh.
1

besutan