Hamengkurat II: Béda antara owahan

39 bèt wis ditambahake ,  5 sasi kepungkur
c
Ngganteni gambar
c (Ngganteni gambar)
{{rapèkaké}}
[[GambarBarkas:Amangkurat II (De moord op kapitein Tack in Kartasura).jpg|thumbjmpl|Amangkurat II]]
 
'''Sri Susuhunan Amangkurat II''' inggih punika pendiri saha minangka raja ingkang angka kapisan wonten ing [[Kasunanan Kartasura]] minangka panerus saking [[Kesultanan Mataram]], ingkang maréntah antawisipun taun [[1677]]-[[1703]].
 
1

besutan