The Second Sex: Béda antara owahan

38 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
File
(→‎top: éjaan, replaced: dianggep minangka → dianggep)
(File)
 
| followed_by =
}}
[[File:Le deuxième sexe.jpg|thumb]]
 
'''''The Second Sex''''' ([[Basa Prancis]]: ''Le Deuxième Sexe'', Juni 1949) iku sawijining buku karya penganut èkstènsialis Prancis sing misuwur yakuwi [[Simone de Beauvoir]]. Buku iki minangka karya ngenani tindakan marang wanita sadawaning sajarah lan kerep dianggep siji karya sastra ngenani wanita.