Brondong jagung gelombang mikro: Béda antara owahan

tanpa ringkesan besutan
(Digawé kanthi mertal kaca "Microwave popcorn")
 
 
[[Barkas:Popcorn_bag_unpopped.jpg|jmpl| KantongWadhah popcornbrondong jagung gelombang mikro saka ConAgra, negara sing durung dipotongdikethok]]
[[Barkas:Popcorn_bag_popped.jpg|jmpl| KantongWadhah popcornbrondong jagung gelombang mikro, negara sing muncul]]
'''Popcorn gelombang mikro''' minangka panganan sing enak sing kalebu popcorn sing durung dipotong ing tas kertas sing wis disemprot sing digawe panas ing [[oven gelombang mikro]] . Saliyane jagung sing dikeringake, tas biasane ngemot [[Lenga gorèng|minyak goreng]] kanthi lemak jenuh sing cukup kanggo ngencengake suhu kamar, [[Pambumbuan|bumbu]] siji utawa luwih (asring [[uyah]] ), lan [[rasa]] alami utawa [[Rasa|buatan]] utawa kalorone. Kanthi macem-macem rasa, ana macem-macem panyedhiya. Kantong biasane dilipat sebagian nalika dilebokake ing gelombang mikro, lan dadi gedhe amarga [[tekanan]] [[uap]] saka kernel sing digawe panas.
3.597

besutan