Daihatsu Gran Max: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  2 sasi kepungkur
Tenger: Besutan punsèl Besutan aplikasi Android Besutan aplikasi punsèl
Gran Max dièkspor ing [[Jepang]] kanthi jeneng [[Toyota Town Ace]] lan [[Modelista]] kanggo varian minibus lan [[Toyota Lite Ace]] kanggo varian pikap.<ref name="internet2"/>
 
== Cacahe kang didolCacah Gran Max kang didol ==
Ing Indonésia, cacahé Gran Max kang bisa didol saben tauné ya iku:
* 2008: ~ 23.400 unit <ref name="internet1">[http://oto.detik.com/read/2009/01/22/152142/1072850/648/xenia-dan-gran-max-kontributor-terbesar-daihatsu oto.detik.com](dipunundhuh tanggal 3 Agustus 2011)</ref>
3.597

besutan