Ékuador: Béda antara owahan

14 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (→‎top: clean up using AWB)
Tidak ada ringkasan suntingan
Tenger: Besutan sumber
{{Infobox_Country
|native_name = República del Ecuador
|common_name = EkuadorÉkuadhor
|image_flag = Flag of Ecuador.svg
|image_coat =Coat_of_arms_of_Ecuador.svg
|largest_city = [[Guayaquil]]
|government_type = [[Républik]]
|leader_title1 = [[Présidhèn EkuadorÉkuadhor|Présidhèn]]
|leader_title2 = [[Wakil Présidhèn EkuadorÉkuadhor|Wakil Présidhèn]]
|leader_name1 = [[Lenín Moreno]]
|leader_name2 = [[María Alejandra Vicuña]]
|footnotes= 1. [[Sucre (valuta)|Sucre]] nganti taun [[2000]].
}}
'''Républik ÉkuadorÉkuadhor''' iku [[nagara]] ing [[Amérika Kidul]] pérangan lor-kulon, wewatesan karo [[Kolombia]] ing [[lor]], karo [[Peru]] ing wétan lan kidul, lan karo [[Samodra Pasifik]] ing kulon. Nagara iki uga kalebu [[Kapuloan Galapagos]] (Nusantara Colón) ing Pasifik, watara 965 km sisih [[kulon]] pulo utama. EkuadorÉkuadhor ana ing [[khatulistiwa]] (''Ecuador'' iku [[basa Sepanyol]] kanggo "khatulistiwa") lan duwé wewengkon wiyaré 272.045 km².
 
[[Quito]] iku kutha krajan EkuadorÉkuadhor. Républik EkuadorÉkuadhor wujud salah siji saka telung nagara sing muncul saka tibané [[Gran Colombia]] taun [[1830]] (liyané ya iku [[Kolombia]] lan [[Venezuela]]).
 
== Pirsani uga ==
{{Amérika Kidul}}
 
[[Kategori:ÉkuadorÉkuadhor| ]]
 
 
9.492

besutan