Ékuador: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  1 taun kepungkur
c
N219 ngalih kaca Ékuadhor menyang Ékuador kanthi nindhihi alihan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tenger: Besutan sumber
c (N219 ngalih kaca Ékuadhor menyang Ékuador kanthi nindhihi alihan)
9.492

besutan