Sénégal: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  8 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Berkas lagu kebangsaan di infobox)
Tenger: Besutan sumber
Tenger: Besutan sumber
largest_city = [[Dakar]] |
government_type = [[Républik]] [[parlemen]]ter |
leader_titles = [[Présidhèn SenegalSénégal|Présidhèn]] <br /> [[Perdana Menteri SenegalSénégal|Perdana Mentri]] |
leader_names = [[Abdoulaye Wade]] <br /> [[Cheikh Hadjibou Soumaré]] |
area_rank = 85 |
footnotes=
}}
[[Gambar:Senegal carte.png|200px|ka|jmpl|Peta SenegalSénégal]]
'''Républik SenegalSénégal''' iku [[nagara]] ing sisih kidul [[Kali SenegalSénégal]] ing [[Afrika Kulon]]. Negeri iki wewatesan karo [[Samudra Atlantik]] ing sisih kulon, [[Mauritania]] ing sisih lor, [[Mali]] ing sisih wétan, sarta [[Guinea]] lan [[Guinea Bissau]] ing sisih kidul. [[Gambia]] minangka siji ''[[enklave]]'' (laladan kanthong) sajeroning wewengkon SenegalSénégal. [[Kali Gambia]] sing dawané 300&nbsp;km mili ing tlatah Gambia. [[Tanjung Verde]] dumunung 560&nbsp;km saka pasisir SenegalSénégal.
 
== Uga delengen ==
== Pranala njaba ==
* {{fr}} [http://www.gouv.sn/ Situs resmi]
* [http://www.senegalembassy.co.uk/ Situs Kedubes SenegalSénégal di London]
* {{wikivoyage|Senegal}}
 
9.492

besutan