Kategori:Naraguna jv-N: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  10 sasi kepungkur
c
nglindur nde
(Kaca anyar: {{UsersSpeak|id|basa Jawa|'''Basa Jawa'''}} {{Commons cat|User jv}} jv)
 
c (nglindur nde)
{{UsersSpeak|idjv|basa Jawa|'''Basa Jawa'''}}
{{Commons cat|User jv}}
 
150

besutan