1738: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: nds:1738
c (bot Menambah: vo:1738)
c (bot Menambah: nds:1738)
[[nah:1738]]
[[nap:1738]]
[[nds:1738]]
[[new:१७३८]]
[[nl:1738]]
40.143

besutan