Kutha Makassar: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
c
→‎Uga deleng: clean up, replaced: Uga delengen → Uga deleng using AWB
Tidak ada ringkasan suntingan
c (→‎Uga deleng: clean up, replaced: Uga delengen → Uga deleng using AWB)
# [[Wajo, Makassar|Wajo]]
 
== Uga delengendeleng ==
* [[Pratélan kabupatèn lan kutha ing Indonésia]]
 
9.492

besutan