Kutha Jayapura: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  2 sasi kepungkur
c
→‎Uga deleng: clean up, replaced: Uga delengen → Uga deleng using AWB
c (Albertus Aditya ngalih kaca Port Numbay menyang Kutha Jayapura kanthi nindhihi alihan)
c (→‎Uga deleng: clean up, replaced: Uga delengen → Uga deleng using AWB)
# [[Heram,Jayapura|Heram]]
 
== Uga delengendeleng ==
 
* [[Pratélan Daerah Tingkat II]]
6.226

besutan