Sulawesi Kidul: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
c
clean up, replaced: Uga delengen → Uga deleng, ya iku → yaiku using AWB
Tidak ada ringkasan suntingan
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
c (clean up, replaced: Uga delengen → Uga deleng, ya iku → yaiku using AWB)
 
{| {{Prettytable}} align="right" width="300"
|+ <big>'''Provinsi Sulawesi Kidul'''</big>
|}
 
'''Provinsi Sulawesi Kidul''' iku katata sajeroning 20 kabupatèn lan 3 kutha. Kutha krajané ya ikuyaiku [[Makassar]].
 
== Daerah Tingkat II ==
# [[Kutha Pare-Pare]]
 
== Uga delengendeleng ==
 
== Pranala njaba ==
9.492

besutan