Albert Einstein: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
c
→‎Uga deleng liyané: clean up, replaced: Uga delengen → Uga deleng using AWB
c (→‎top: éjaan, replaced: nami → nama using AWB)
c (→‎Uga deleng liyané: clean up, replaced: Uga delengen → Uga deleng using AWB)
Amarga wonten Jerman tiyang Yahudi dipunkuya-kuya ing [[dasawarsa]] [[1930-an]], Einstein sakulawarga dhateng [[Amérikah Sarékat]]. Wonten ngriku piyambakipun manggèn ngantos sédanipun ing [[1955]]. Sabibaripun [[Perang Donya II]], Einstein dados aktif ing babagan ''Bedhamèn Dunia'', amargi rumaos manawi gagasan-gagasanipun dipunsalah-gunakaken kanggé ndamel [[gaman nuklir]] ing Perang Donya II punika.
 
== Uga delengendeleng liyané ==
* [[Pratélan Tokoh Profesi]]
 
9.492

besutan