Kabupatèn Mamberamo Raya: Béda antara owahan

c
clean up, replaced: ya iku → yaiku (2) using AWB
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
c (clean up, replaced: ya iku → yaiku (2) using AWB)
 
|}
 
'''Kabupatèn Mamberamo Raya''' iku salah siji kabupatèn ing Provinsi [[Papua]], [[Indonésia]]. Kabupatèn iki diwangun tanggal [[15 Maret]] [[2007]] miturut Undhang-undhang nomer 19 taun [[2007]]. [[Kutha krajan]] né ya ikuyaiku [[Burmeso]]. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± km² utawa---hèktar, asalé saka pamekaran [[Kabupatèn Sarmi]] lan [[Kabupatèn Waropen]].
 
== Géografi ==
== Pamaréntahan ==
 
Kabupatèn Mamberamo Raya katata sajeroning 8 [[distrik]], ya ikuyaiku:
 
# [[Mamberamo Tengah, Mamberamo Raya|Mamberamo Tengah]]
9.492

besutan