Kabupatèn Musi Rawas: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
c
clean up, replaced: Uga delengen → Uga deleng, ya iku → yaiku using AWB
(→‎Pamaréntahan: éjaan, replaced: jroning → sajeroning)
c (clean up, replaced: Uga delengen → Uga deleng, ya iku → yaiku using AWB)
 
== Pamaréntahan ==
Kabupatèn Musi Rawas ketata sajeroning 21 [[kacamatan]], --- [[désa]]/[[kalurahan]]. Kacamatan-kacamatan ing kabupatèn iki ya ikuyaiku:
# [[BKL Ulu Terawas, Musi Rawas|BKL Ulu Terawas]]
# [[BTS Ulu, Musi Rawas|BTS Ulu]]
# [[Suka Karya, Musi Rawas|Suka Karya]]
 
== Uga delengendeleng ==
* [[Pratélan kabupatèn lan kutha ing Indonésia]]
 
9.492

besutan