Arkhimédès: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  11 sasi kepungkur
c
→‎Uga deleng liyané: clean up, replaced: Uga delengen → Uga deleng using AWB
(→‎Uga delengen liyané: éjaan, replaced: Daftar → Pratélan)
c (→‎Uga deleng liyané: clean up, replaced: Uga delengen → Uga deleng using AWB)
Archimedes misuwur déning karyanipun ing ngèlmu [[geometri]], [[hidrostatika]] saha [[mekanika]].
 
== Uga delengendeleng liyané ==
* [[Pratélan Tokoh Profesi]]
 
9.492

besutan