Kulon: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
c
clean up, replaced: Uga delengen → Uga deleng, ya iku → yaiku using AWB
(→‎Uga delengen: ganti isi, replaced: Batas → Wates)
c (clean up, replaced: Uga delengen → Uga deleng, ya iku → yaiku using AWB)
'''Kulon''' iku arah mata angin. Ing [[peta]], arah iki biyasa anané ing sisih [[kiwa]].
 
Lawan arah kulon ya ikuyaiku [[Wétan]].
 
== Uga delengendeleng ==
* Kradenan, Ambal, Kebumen
Wates pérangan :
9.492

besutan