Zona wektu: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  3 sasi kepungkur
c
clean up, replaced: Uga delengen → Uga deleng, ya iku → yaiku using AWB
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
c (clean up, replaced: Uga delengen → Uga deleng, ya iku → yaiku using AWB)
[[Gambar:World Time Zones Map.png|thumb|300px|Zona wektu donya]]
Donya utawa [[bumi]] iki dipérang dadi 24 '''zona wektu''' kang béda-béda, miturut papan panggonan mau. Wektu universal kang dadi pathokan ya ikuyaiku wektu [[GMT]], wektu kang ana ing [[Greenwich]], [[Inggris]]. Zona wektu racaké dipautaké menyang wektu GMT iki(UTC 0).
[[Qoutes Editing]]
 
== Uga delengendeleng ==
* [[Zona wektu Indonésia]]
* [[Wektu Universal Kakoordinasi]]
9.492

besutan