Tata jeneng binomial: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  2 sasi kepungkur
c
clean up, replaced: Uga delengen → Uga deleng, ya iku → yaiku using AWB
(→‎top: ganti isi, replaced: mliginé → mligi (2))
c (clean up, replaced: Uga delengen → Uga deleng, ya iku → yaiku using AWB)
'''Tata jeneng binomial''' (''binomial nomenclature'') iku sistem formal pawèwèh jeneng spésies (mligi ing lingkup zoologi), tata jeneng binèr utawa ''binary nomenclature'' (mligi ing lingkungan botani), utawa sistem klasifikasi binomial (''binomial classification system''). Intisari saka sitem iki ya ikuyaiku saben spésies dijenengi ing [[basa Latin]] lan dumadi saka rong pérangan, saéngga populèr minangka '''jeneng Latin''' utawa '''jeneng saintifik'''.
 
==Uga delengendeleng==
* [[Tata jeneng trinomial]]
* [[Taksonomi]]
6.226

besutan