Rambut: Béda antara owahan

5 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
c
→‎Pérangan-pérangan rambut: clean up, replaced: ya iku → yaiku (5) using AWB
(Ndandani salah tik, Ndandani paramasastra)
Tenger: Besutan punsèl Besutan aplikasi punsèl Besutan aplikasi Android
c (→‎Pérangan-pérangan rambut: clean up, replaced: ya iku → yaiku (5) using AWB)
 
 
== Pérangan-pérangan rambut ==
* ''Hair shaft'' utawa batang rambut ya ikuyaiku pérangan rambut kang metu saka lan ana ing sakduwuré kulét.<ref name="internet1" />
* ''Arrector pili muscle'' utawa otot ''areaktor pili'' ya ikuyaiku otot cilik kang nèmpèl ing ''folikel'' rambut.<ref name="internet1" />
* ''Sebaceous gland'' utawa ''klanjer lenga'' ya ikuyaiku [[klanjer micrisopik]] kang fungsiné ngetokaké ''sebum'' (lenga) lan uga kanggo nglindungi saka kuman.<ref name="iternet1" />
* ''Hair follicle'' utawa ''folikel'' rambut ya ikuyaiku kantung cilik wadhah kanggo oyot rambut.<ref name="internet1" />
* ''Hair papilla'' ya ikuyaiku pérangan kng ana ing ''folikel'' paling ngisor lan tugasé nampa ''nutrisi'' saka ''folikel''. Ing kéné panggonan rambut sakbeneré tukul.<ref name="internet1" />
 
== Cathetan sikil ==
9.492

besutan