Guinéa Katulistiwa: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  3 sasi kepungkur
c
→‎top: clean up, replaced: ya iku → yaiku using AWB
(→‎top: éjaan using AWB)
c (→‎top: clean up, replaced: ya iku → yaiku using AWB)
 
'''Guinea Katulistiwa''' iku nagara ing [[Afrika]]. Kutha krajané ya ikuyaiku ... Nagara iki nduwé padunung kurang luwih ... lan jembaré ana ... km².
 
{{Afrika}}
9.492

besutan