Kutha Makassar: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
c
clean up, replaced: ya iku → yaiku, Uga deleng → Deleng uga using AWB
c (→‎Uga deleng: clean up, replaced: Uga delengen → Uga deleng using AWB)
c (clean up, replaced: ya iku → yaiku, Uga deleng → Deleng uga using AWB)
 
 
== Pamaréntahan ==
Kutha Makassar ketata sajeroning 14 [[kacamatan]], [[désa]]/[[kalurahan]]. Kacamatan-kacamatan ing kutha iki ya ikuyaiku:
# [[Biring Kanaya, Makassar|Biring Kanaya]]
# [[Bontoala, Makassar|Bontoala]]
# [[Wajo, Makassar|Wajo]]
 
== UgaDeleng delenguga ==
* [[Pratélan kabupatèn lan kutha ing Indonésia]]
 
9.492

besutan